dessert

Panna cotta / rood fruit / crumble / frambozenijs  //  7,50

Crème brûlée van citroenmelisse / duindoornbes-ijs  //   6,75

Gepocheerde ananas / hangop / harde wenerkoek / kokos-ijs  //  7,25

Aardbeien Romanoff / aardbeien uit Warmenhuizen / wit chocolade-ijs / merengue  //  7,50

Chocoladesoufflé / running cream / amandelschaafsel / vanille-ijs  //  8,50

Vanille-ijs / slagroom  //  6,25

Vanille-ijs / slagroom / chocoladesaus  //  7,25

Kaasplank van Bourgondisch Lifestyle / kletsenbrood / druiven / vijgenjam  //  12,50

Dagdessert  //  7,50

Bonbons , 3 stuks amandelkrul  //  2,50

Slagroomtruffel van “Roos”   // 0,75

Limoncello, ijskoud geserveerd  //  4,50

DESSERTWIJNEN

Muscat de Rivesaltes, Domaine Pouderoux  //  5,00

Late harvest, sauvignon blanc, Morandé  //  5,50

Kopke port, colheita 1995  //  7,50

Pedro Ximenez, zoete volle sherry  //  4,50