dessert

Marshmallow van peer / gepocheerde Gieser Wildeman / caramelijs / macadamia  //  7,50

Crème brûlée van advocaat / mascarpone-ijs  //   6,75

Taartje van Bastogne en witte chocolade / hangop / ananas / Bastogne-ijs  //  7,25

Boterkoek met gezouten caramel / mandarijn / hazelnootijs  //  7,75

Chocoladesoufflé / running cream / amandelschaafsel / vanille-ijs  //  8,50

Vanille-ijs / slagroom  //  6,25

Vanille-ijs / slagroom / chocoladesaus  //  7,25

Kaasplank van Bourgondisch Lifestyle / kletsenbrood / druiven / vijgenjam  //  11,75

Dagdessert  //  7,50

Bonbons , 3 stuks amandelkrul  //  2,50

Slagroomtruffel van “Roos”   // 0,75

Limoncello, ijskoud geserveerd  //  4,50

DESSERTWIJNEN

Muscat de Rivesaltes, Domaine Pouderoux  //  5,00

Late harvest, sauvignon blanc, Morandé  //  5,50

Kopke port, colheita 1995  //  7,50

Pedro Ximenez, zoete volle sherry  //  4,50