Marshmallow van peer / gepocheerde Gieser Wildeman / caramelijs / macadamia // 7,50
Crème brûlée van advocaat / mascarpone-ijs // 6,75
Taartje van Bastogne en witte chocolade / hangop / ananas / Bastogne-ijs // 7,25
Boterkoek met gezouten caramel / mandarijn / hazelnootijs // 7,75
Chocoladesoufflé / running cream / amandelschaafsel / vanille-ijs // 8,50
Vanille-ijs / slagroom // 6,25
Vanille-ijs / slagroom / chocoladesaus // 7,25
Kaasplank van Bourgondisch Lifestyle / kletsenbrood / druiven / vijgenjam // 11,75
Dagdessert // 7,50
Bonbons , 3 stuks amandelkrul // 2,50
Slagroomtruffel van “Roos” // 0,75
Limoncello, ijskoud geserveerd // 4,50
DESSERTWIJNEN
Muscat de Rivesaltes, Domaine Pouderoux // 5,00
Late harvest, sauvignon blanc, Morandé // 5,50
Kopke port, colheita 1995 // 7,50
Pedro Ximenez, zoete volle sherry // 4,50