Dinermenu

3-Gangen keuzemenu // 49,50

Special

Vers uit onze oesterbak:

Gillardeau nr.3 // 5,50 p.stuk
Oesterij speciaal nr.3:                                                                                                                                                                                     Naturel // 4,50 p. stuk                                                                                                                                                                                       Thais; nam jim dressing / koriander / rode peper // 5,00 p. stuk                                                                                                     Tropisch; dressing van passievrucht, gember, lime // 5,00 p. stuk

Voorgerechten

“Waarom niet” vanaf 2 personen 19,75 p.p.

Creatie van diverse luxe hapjes

Klassieke Hollandse garnalencocktail 18,75

Cocktailsaus / chef’s garnalenkroketje / gefrituurde peterselie 

Dun gesneden tonijn, Japanse stijl 17,75

 Yuzu / furikake / gamba in tempura / Japanse sojamayonaise 

Duivelspotje; hete garnalen in kruidenolie 15,50

Champignons / knoflook / Spaanse peper / bosui

Halve Canadese kreeft, +/- 250 gr. (los in de schaal), 23,75

Gegratineerd met dragonboter / Parmezaanse kaas / duxelles van paddenstoeltjes 

Geroosterde coquilles 17,75

Schaaldierenrisotto / beurre blanc-schuim 

Carpaccio van ossenhaas 16,50

Truffelmayonaise / Pecorino / rucola / pijnboompitjes

Steak tartaar / gepocheerd ei / little gem 18,00

piccalillymayonaise / Amsterdams uitje / radijs / crostini’s

Rode biet / little gem / gefermenteerde chioggia biet / vadouvancrème 14,50

feta / passievrucht-misodressing (vegan mogelijk)

Soepen

Vissoep 15,50

Gevuld met gamba, coquille en witvis / rouille / croutons

Kokos-currysoep 9,75 (vegan)

Bos-ui / crème fraîche 

Special

Chateaubriand (+/- 600 gr.) van het Black Angus rund.
Per 2 personen 79,00

Geserveerd met Stroganoffsaus, gemengde salade en friet. 

Hoofdgerechten

Black Angus filet van de ossenhaas, peper- of rode wijnsaus (200 gr.) 31,50

Seizoensgroenten / friet 

Hele Canadese kreeft, +/- 500 gr. (los in schaal) 44,50

Gegratineerd met dragonboter / Parmezaanse kaas / duxelles van paddenstoeltjes 

Vis van de dag 29,50

Met bijbehorend garnituur en passende saus

Kimchi fried rice; huisgemaakte kimchi / gebakken rijst 21,50

bimi / sojaboon / zoetzure komkommer / furikake / knapperige uitjes / casave (vegan)

Spaghetti gamba’s 25,50

Rucola / Pecorino / olijfolie / knoflook / rode peper

Gefermenteerde bloemkool / rodecurry / bamboescheuten 22,75

cashewnoten / edamame / black mushroom / rijst (vegan)

Pannetje van de zee met gamba, kokkels, witvis en coquille 32,50

Kleine salade  / brood om te dopen

Beefburger 21,50

 Cheddar / bacon / kropsla / augurk / ui / saus van de chef / friet / huisgemaakte mayonaise 

Extra te bestellen:

Friet klein 4,50

Friet groot  5,25

Groenten  4,75

Kleine salade 4,50

Maaltijdsalades

Geserveerd met friet

Salade geitenkaas 21,50

Vijgencompote / gesuikerde noten / balsamicostroop (vegetarisch)

Salade "Bergen Binnen" 21,50

Kiprollade / gamba’s / spekjes / ei / croutons 

Salade van de zee 24,00

Coquille / gamba / witvis / Hollandse garnaaltjes / gerookte zalm / limoenmayonaise

Scroll naar boven