Restaurant Bergen Binnen is sinds 2008 in handen van Sander Houtenbos en Natasja Klaver. Samen runnen ze deze mooie zaak op een prachtige locatie bij het bos.

Sfeer, gezelligheid en lekker eten en drinken: dat is wat de twee voor ogen staat. Bergen Binnen is dagelijks vanaf 11 uur ’s morgens open, dus een ideale locatie voor een kop verse koffie met appeltaart uit eigen keuken.

Tussen de middag is het ook genieten. Bergen Binnen heeft een lunchkaart met overheerlijke broodjes, soepen, salades en warme lunchgerechten. Bij mooi weer is het overigens altijd aangenaam zitten op het grote, zonnige terras. Sinds juni 2015 hangt er een prachtig scherm tot aan de weg, met kachels.

De keuken wordt sinds mei 2012 bestierd door chef-kok Paul Schoonhoven. Bij Bergen Binnen staat zowel in de keuken als ook in de bediening een vriendelijk en vakbekwaam team.

Het sfeervolle restaurant is laagdrempelig. Op maandag is het Lobster Monday, een hele gegratineerde kreeft (los in de schaal).  Iedere woensdagavond is het zeetong eten. Liefhebbers van oesters kunnen hier hun hart ophalen, ze komen zo uit de speciale oesterbak. In een restaurant krijg je ze niet verser dan dat, in ieder geval niet in Bergen…

 

“Like” Bergen Binnen op Facebook, volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Bergen Binnen, ’waarom niet’